Πρωτοποριακή πρωτοβουλία με περιβαλλοντική ευαισθησία από τη LeasePlan που ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για βοήθεια σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης όπου απαιτείται άμεση προστασία των ζώων.

Η LeasePlan. παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικών στόλων, στηρίζει τη σημαντική προσπάθεια των Ομάδων Δράσης και Άμεσης Επέμβασης και Επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, ενεργώντας άμεσα σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης και ατυχημάτων της άγριας πανίδας, για τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες αποτελούν βιοτόπους της αρκούδας, του λύκου και άλλων ειδών της άγριας ζωής των ορεινών περιοχών της χώρας. Έτσι, η LeasePlan παραχώρησε δύο αυτοκίνητα τετρακίνησης SUZUKI SX4, 1600 cc, για ένα χρόνο, προκειμένου να συμβάλει στην ασφάλεια των ζώων.
 
Η δράση έρχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα GreenPlan της LeasePlan, και αποτελεί μία συνιστώσα των ευρύτερων ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της εταιρείας. Η LeasePan, συμβάλλοντας στο ουσιαστικό έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, συνεισφέρει στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, έχοντας σαν στόχο την προστασία της απειλούμενης πανίδας της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γιώργος Φωκάς Εμπορικός Διευθυντής της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά με τη δράση:
«Η απόφαση στήριξης της ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αποτελεί για εμάς μία από τις ουσιαστικότερες επενδύσεις στο τομέα δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας. H LeasePlan προχώρησε στη χορηγία 2 οχημάτων, προκειμένου να συμβάλει στο έργο της Ομάδας Δράσης της Οργάνωσης, για τη διόρθωση των στρεβλώσεων που έχει υποστεί το περιβάλλον. Δεσμευόμαστε στο πλαίσιο του προγράμματος GreenPlan να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο όραμα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην διατήρηση της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος».

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ιδρύθηκε το 1992, με στόχο να τερματίσει το φαινόμενο της αρκούδας-χορεύτριας. Σήμερα, λειτουργεί δύο πρότυπα καταφύγια άγριας ζωής για την αρκούδα στο Νυμφαίο και για τον λύκο στην Αγραπιδιά Φλώρινας, ενώ η οργάνωση εργάζεται ευρύτερα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τη διαχείριση του περιβάλλοντος στους ορεινούς όγκους της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Αντίστοιχα, η Ομάδα Πεδίου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στοχεύει στην μελέτη της βιολογίας και οικολογίας των ειδών, ενώ, παράλληλα, φροντίζει για την ενημέρωση των κατοίκων των ορεινών περιοχών ώστε να επιτευχθεί η αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και άγριας ζωής.

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan
Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963, στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 30 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της, περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα, σε χρονομίσθωση. Απασχολεί περίπου 6.200 άτομα προσωπικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas

Η Leaseplan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 10.312, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.000 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 59 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 84) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Χαρά Ακριώτη, Account Manager
V+O Communication
T. 211 750 1279, 210 724 9000
ha@vando.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης