Την όρεξη φαίνεται πως άνοιξε ένας χιονάνθρωπος σε μια τίγρη Ζωολογικού Πάρκου της Βρετανίας.

Ερασιτεχνική κάμερα, η οποία βρισκόταν ενσωματωμένη μέσα στο χιόνι, κατέγραψε την προσπάθεια του άγριου ζώου να… κατασπαράξει το θήραμά του, χωρίς ωστόσο να μπορέσει τελικά να κορέσει την πείνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο «Longleat Safari Park» στην κομητεία του Γουίλτσαϊρ στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βρετανίας. Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, πρωταγωνίστρια είναι μια τίγρης από τη Σιβηρία, η οποία επιδεικνύει τα τρομερά της σαγόνια, σε τέτοιο βαθμό που το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό θα μπορούσε άνετα να σταλεί σε κτηνίατρο για τη διενέργεια… οδοντιατρικού ελέγχου!

«Τοποθετήσαμε την κάμερα προκειμένου να καταγράψουμε τις κινήσεις τους και στη συνέχεια επιβιβαστήκαμε μέσα στο τζιπ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο 20 μέτρα πιο πέρα. Μας παρατηρούσαν να αφιερώνουμε σχεδόν μια ώρα προκειμένου να δημιουργήσουμε τους χιονάνθρωπους. Όταν απομακρυνθήκαμε, άρχισαν να τους πλησιάζουν και αφού τους περικύκλωσαν, η μια από αυτές πήδηξε πάνω στον μεγαλύτερο», τόνισε ο Steve Mytton, υπάλληλος της επιχείρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Longleat Safari Park» άνοιξε τις πύλες του το 1966 και ήταν το πρώτο Πάρκο – Safari εκτός Αφρικής. Κάθε χρόνο δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες, οι οποίοι συρρέουν στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά διάφορα άγρια ζώα (π.χ. λιοντάρια, γορίλες, τίγρεις).

Διαβάστε επίσης:
To προστατευτικό τζάμι της… χάλασε τα σχέδια, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012, 06:08
Πρόσωπο με πρόσωπο με τον… βασιλιά της ζούγκλας!, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012, 00:22

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης