Τα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Αιγάλεω ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αιγάλεω με θέμα «20 πολίτες μιλούν: Περιβάλλον – Ποιότητα ζωής – Ανάπτυξη» και έδωσε συνέχεια σε μία σειρά από τέτοιες θεματικές εκδηλώσεις κατά τις οποίες 20 Έλληνες – πετυχημένοι στον τομέα τους και αρμόδιοι με το ζήτημα που συζητείται – καταθέτουν την άποψη και προτάσεις μέσα σε 2 μόλις λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο συνέβη και απόψε στο Αιγάλεω όπου νέοι επιστήμονες, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, καθηγητές πανεπιστημίου και ερευνητές μίλησαν για δύο λεπτά για τα θέματα του περιβάλλοντος.

«Και σήμερα κερδίσαμε αυτό το στοίχημα που έχουμε βάλει. Όλοι σήμερα βγαίνουμε από αυτή τη συνάντηση κερδισμένοι! Οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε και συγκεκριμένοι και ουσιαστικοί!» είπε ο κ. Κουμουτσάκος ευχαριστώντας καθένα και καθεμιά από τους 20 ομιλητές.

Τα δικά του εύσημα στους ομιλητές έδωσε και ο οικοδεσπότης και δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την πρωτοβουλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με την ιδιότητα του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ έκανε μία σαφή αναφορά τονίζοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στην πατρίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης