Με ομόφωνη απόφαση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.)/ΥΠΕΚΑ εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία ενός νέου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσσωρευτών. Το νέο Σύστημα φέρει την επωνυμία Ε.Π.ΕΝ.ΔΙ.ΣΥΣ Re-Battery A.E. και η εμβέλειά του είναι πανελλαδική.

Η έγκριση της ίδρυσης της Re-Battery A.E δημιουργεί νέα δεδομένα καθώς καταργεί την μέχρι πρότινος ισχύουσα μονοπωλιακή κατάσταση στο χώρο της οργάνωσης της εναλλακτικής διαχείρισης των συσσωρευτών. Όλοι οι συντελεστές του κύκλου (εισαγωγείς και παραγωγοί, συλλέκτες, ανακυκλωτές) έχουν πλέον την ελευθερία και τη διακριτική ευχέρεια να επιλέξουν αβίαστα το σύστημα με το οποίο θα συμβληθούν και θα συνεργαστούν, αξιολογώντας κάθε πτυχή αυτής της συνεργασίας και συμβάλλοντας πιο αποφασιστικά στην επίτευξη του εθνικού στόχου και της περιβαλλοντικής προστασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Re-Battery Α.Ε. ανακοινώνει πως είναι δίπλα στον τεχνίτη/ηλεκτρολόγο/συνεργείο για να παρέχει πληροφορίες και εξυπηρέτηση για κάθε θέμα, νομικό, διαχειριστικό , οικονομικό, σχετικό με την διαχείριση/ διάθεση των μεταχειρισμένων συσσωρευτών.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Πηγή: econews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμη: Μπαταρίες: η μάστιγα των τοξικών αποβλήτων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011, 16:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης