Μήνυση σε κάτοικο της Δυτικής Σάμου, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», για τον βίαιο θάνατο της φώκιας, η οποία εκβράστηκε σε ακτή του Μαραθοκάμπου, στις 24 Μάιου 2017.

Την είδηση έκανε γνωστή, η διευθύντρια Έρευνας στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», κ. Αναστασία Μήλιου, συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Σταματία Ράπτη, στο Ράδιο Αρμονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια ανέφερε, όλο αυτό το διάστημα το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος και πολλοί κάτοικοι της περιοχής συνέχιζαν τη συλλογή πληροφοριών για αυτή την ειδεχθή δολοφονία . Τα «στόματα άνοιξαν» και αναμένει πλέον τις ενέργειες της δικαιοσύνης.

To θάνατο της Αργυρώς, είχε επιβεβαιώσει, μέσω του Samos24, το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δώδεκα ήταν τα σκάγια από την κυνηγετική καραμπίνα. Κάποια είχαν φτάσει μέχρι τη σπονδυλική στήλη της. Και ένα βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαροντούφεκο, της είχε σκίσει τη δεξιά πλευρά της ράχης, μέχρι το στομάχι.

Ο δράστης τη βρήκε ξαπλωμένη σε ακτή της Σάμου και τη σκότωσε.

 Η φορά που είχαν τα σκάγια δείχνουν ότι εκείνη προσπάθησε να του ξεφύγει, πέφτοντας στη θάλασσα. Δεν μπόρεσε” ,δήλωνε λίγες μέρες μετά την δολοφονία της φώκιας, η κ. Μήλιου, στην Καθημερινή.

Πηγή: samos24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης