Στον καθαρισμό του βυθού της λεκάνης του ενετικού λιμανιού προχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα, στις 15.00 το μεσημέρι, Σύλλογοι και Λέσχες, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο, τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μιλώντας εκ μέρους όλων των Συλλόγων ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοδυτών Κρήτης, Κώστας Κωνσταντινίδης, επεσήμανε ότι «αρκετοί από τους φορείς της πόλης των Χανίων έχουν ευαισθητοποιηθεί, ως βήμα πολιτισμού, για τον καθαρισμό της λεκάνης του ενετικού λιμανιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μερικοί από αυτούς τους διοργανωτές κάλεσαν και τους υπόλοιπους Συλλόγους, οι οποίοι εμπλέκονται με τη θάλασσα και νομίζω ότι δεν υπήρξε καμία αντίρρηση, ήταν ομόφωνες οι αποφάσεις των Σωματείων, των Συλλόγων και των Λεσχών, που θα συμμετέχουν στον θεσμό του καθαρισμού του λιμανιού. Έτσι ευχαριστούμε το Λιμενικό Ταμείο ως κύριο διοργανωτή, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. για την πολιτιστική της δραστηριότητα και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. για τη μηχανολογική υποστήριξη και για το ανθρώπινο δυναμικό που θα φέρει στον καθαρισμό», τόνισε.

«Τα εμπλεκόμενα Σωματεία με τη θάλασσα είναι η Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης, το Σωματείο Ερασιτεχνών Αλιέων Παλιού Λιμένα Χανίων, η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Νομού Χανίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ελλιμενιζομένων Σκαφών Ενετικού Λιμένα. Τους ευχαριστούμε όλους και θεωρούμε όλοι υποχρέωσή μας να επιστρέψουμε τη Δευτέρα το απόγευμα ένα λιμάνι καθαρό, όπως ακριβώς του αξίζει από την ιστορία του», πρόσθεσε.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης