Η εμπειρία πυροδοτεί την έμπνευση. Στην περίπτωση του Γιώργου Κορρέ η άβολη θέση στην οποία βρέθηκε όταν ο αγαπημένος του σκύλος έκανε διάρροια σε πεζοδρόμιο -υπό το αυστηρό βλέμμα ενοίκου της πολυκατοικίας- ήταν η αρχή για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου και άκρως χρηστικού αντικειμένου.

Είναι ένα νέο, καινοτόμο και ελληνικό προϊόν που υπόσχεται να δώσει οριστική λύση στο ζήτημα των ακαθαρσιών, συμβάλλοντας καταλυτικά στην υγιεινή, την αισθητική και την καθαριότητα. «Μου αρέσει να έχω μια καλή σχέση με το περιβάλλον και με τους συνανθρώπους μου» αναφέρει στο zougla.gr, επισημαίνοντας ότι ένας μήνας δοκιμών ήταν αρκετός για να προκύψει η πατέντα.
Όπως επισημαίνει, πρόκειται για ένα 100% αποτελεσματικό προϊόν, προσθέτοντας ότι:
  • Η αποκομιδή γίνεται σε όρθια στάση (ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν χρειάζεται να σκύψει)
  • Δεν πέφτει τίποτα στο έδαφος ό, τι και να κάνει το τετράποδο (π.χ. διάρροια)
  • Δεν λερώνονται ούτε τα χέρια ούτε η συσκευή και δεν χρειάζεται η χρήση γαντιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με πείραξε που όλοι αυτοί στο εξωτερικό είπαν ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι για την Ελλάδα, για τη νοοτροπία του Έλληνα. Δεν μου αρέσει αυτό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχουν άδικο αυτοί οι άνθρωποι» επισημαίνει, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ντροπιαστική εικόνα με τα λερωμένα από ακαθαρσίες πεζοδρόμια σε διάφορες περιοχές της Αττικής -κατάσταση για την οποία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση ο σκύλος αλλά η κακή νοοτροπία του ιδιοκτήτη που δεν σέβεται τον διπλανό του και τη γειτονιά στην οποία ζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης