Ο ΣΠΑΥ και ο δήμος Ηλιούπολης καλούν τους πολίτες στην πρώτη εθελοντική αναδάσωση της περιόδου 2018 -2019  που θα πραγματοποιηθεί στο «Ρέμα Χαλιδούς» σήμερα Κυριακή.

Στις 10:00 το πρωί στην Πλατεία Παραθύρα (τέλος Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου) είναι το  σημείο συνάντησης όπου θα γίνει και παρουσίαση της συνολικής εκστρατείας αναδάσωσης που θα συνεχιστεί όλο το χειμώνα και θα δοθούν οδηγίες από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ηλιούπολης και τους υπαλλήλους του ΣΠΑΥ για τις διαδρομές που θα ακολουθηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμος στην ανακοίνωση του τονίζει:

« Για μια ακόμη χρονιά να φυτεύσουμε τον Υμηττό και να τον κάνουμε πιο πράσινο, πιο ανθεκτικό και πιο παραγωγικό για το οξυγόνο της πόλης μας.

Για να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στην φύση και ότι θα τηρήσουμε τη υπόσχεση που δώσαμε ότι ο Υμηττός μας θα μείνει όρθιος και δεν θα οικοπεδοποιηθεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να δείξουμε έμπρακτα ότι δεν ξεχάσαμε τα όσα είπαμε μετά την μεγάλη πυρκαγιά του 2015 και ότι εμείς το βουνό θα το κάνουμε καλύτερο, πλουσιότερο και πιο ζωντανό.

Οι εθελοντές που θα προσέλθουν να βοηθήσουν, καλό θα είναι να φοράνε μποτάκια, μακριά ανθεκτικά παντελόνια, καπέλο και ελαφρύ σχετικά ρουχισμό με ένα σακίδιο πλάτης.

Η αναζωογόνηση του δάσους του Υμηττού είναι ένας διαρκής αγώνας για τους πολίτες της Ηλιούπολης.

Είναι ο μεγάλος κήπος των σπιτιών μας και δεν πρέπει να τον αφήσουμε αβοήθητο.

Στις 25 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην πλατεία Παραθύρα!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης