Με πρόστιμο τιμωρήθηκε μια γυναίκα στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, όταν μπήκε σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού «McDonald’s» παρέα με το… άλογό της, το οποίο ύστερα από λίγο άφησε τα κόπρανά του στο πάτωμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών.

Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, όταν η γυναίκα οδήγησε το άλογό της μέσα στους χώρους του καταστήματος μετά από την άρνηση των υπαλλήλων να την εξυπηρετήσουν από τη θέση του «Mc Drive».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η υπάλληλος προσπάθησε να της εξηγήσει ότι δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει, καθώς η συγκεκριμένη γραμμή χρησιμοποιείται μόνο από τους οδηγούς αυτοκινήτων βάσει κανονισμών. Η απάντηση αυτή φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τη γυναίκα, η οποία ύστερα από λίγο τράβηξε τα χαλινάρια του αλόγου της και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του εστιατορίου.

Τα κόπρανα του αλόγουΔυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν την εμφάνισή τους και επέβαλαν πρόστιμο στην ιδιοκτήτρια του αλόγου. Ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απομάκρυνε τις ακαθαρσίες από το πάτωμα, φορώντας ειδικές μάσκες προσώπου.

«Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα και γι αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να εξυπηρετούμε πεζούς, ποδηλάτες και πελάτες πάνω σε άλογα μέσω του “Mc Drive”», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και ήδη έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης