Είναι το πιο κοντό ζευγάρι του κόσμου. Αμφότεροι έχουν ύψος μικρότερο από ένα μέτρο αλλά έχουν αποδείξει ότι το μπόι δεν έχει σημασία, όταν πρόκειται για την αγάπη.

Ο Paulo Gabriel Barros και η Katyucia Hoshino από τη Βραζιλία ελπίζουν να καταχωρηθούν στο βιβλίο Γκίνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από δέκα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος σήμερα Paulo ο οποίος έχει μια σπάνια γενετική πάθηση που ονομάζεται δυσπλασία νανισμό, είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γι ‘αυτόν.

«Την βρήκα πολύ όμορφη από την πρώτη στιγμή που την είδα» είπε, ωστόσο η η έλξη δεν ήταν αμοιβαία. Η 26χρονη Katyucia αρχικά τον μπλόκαρε στην ιστοσελίδα ανταλλαγής μηνυμάτων και ανέφερε πως «την πρώτη φορά που άρχισα να μιλάω με τον Πάολο, ήταν πραγματικά ενοχλητικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Paulo, ο οποίος εργάζεται ως γραμματέας δικηγορικού γραφείου σχολίασε: «Η ίδια σκέφτηκε ότι προσπαθούσα να την φλερτάρω, αλλά εγώ απλά ένιωθα όμορφα. Σύμφωνα με την ίδια ήμουν πραγματικά βαρετός άντρας»

Η Katyucia αποφάσισε να τον ξεμπλοκάρει από τις επαφές της 18 μήνες αργότερα και να μιλήσει μαζί του. « Όταν με ξεμπλόκαρε, δεν μου πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να της πω ένα γεια» αναφέρει ο Paulo.

Δύο μήνες αργότερα ο ίδιος διένυσε περισσότερα από 186 μίλια για να φθάσει στο σπίτι όπου έμενε η Katyucia, ώστε να τη συναντήσει. Ο Paulo ανέφερε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της αλλά περισσότερο από την προσωπικότητά της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης