Στο eBay βρίσκεις ό, τι κι αν ζητήσεις. Ακόμα κι ένα βασιλικό εσώρουχο. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται  ο διοργανωτής μιας δημοπρασίας στο διάσημο ηλεκτρονικό δημοπρατήριο, ο οποίος πωλεί σε απευθείας σύνδεση ένα δαντελένιο εσώρουχο της βασίλισσας Ελισάβετ, που θα μπορούσε να γίνει δικό σας μόνο με 4.000 δολάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πωλητής, με το παρατσούκλι «sepydobronyi», κάνει και … «σκόντο», προσφέροντας δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Το εσώρουχο είναι κεντημένο με το βασιλικό έμβλημα του μονάρχη.

                          

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον πωλητή, το προς πώληση εσώρουχο βρισκόταν στα χέρια του βαρόνου Joseph «Sepy» de Bicske Dobronyi, ο οποίος συνταξίδεψε με τη βασίλισσα το 1968 προς τη Χιλή. Κάπου εκεί η εστεμμένη ξέχασε το εσώρουχό της!

Ο βαρόνος ήθελε να το βγάλει στο σφυρί σε έναν βρετανικό οίκο δημοπρασιών, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σχεδίαζε, με αποτέλεσμα το βασιλικό εσώρουχο να καταλήξει να πωλείται στο ebay έναντι της τιμής των 4.000 δολαρίων.

Από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την αυθεντικότητά του.
Ωστόσο, λένε ότι, ανεξάρτητα από την αυθεντικότητα, πρόκειται για ένα άριστο παράδειγμα ενός vintage εσώρουχο της εποχής εκείνης με συλλεκτική αξία.

Αυτό, πάντως, δεν είναι το πρώτο βασιλικό εσώρουχο που πωλείται σε πλειστηριασμό.

Τον Νοέμβριο του 2011, ένα εσώρουχο της βασίλισσας Βικτωρίας, της δεκαετίας του 1860, είχε δημοπρατηθεί για £ 9,375. Το εσώρουχο, που έφτανε μέχρι το γόνατο, αγοράστηκε από έναν ανώνυμο συλλέκτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης