Αναστάτωση έχει προκληθεί σε περιοχές της Πάτρας και κυρίως του Κάστρου, αλλά και του κέντρου της πόλης , σύμφωνα με καταγγελίες, καθώς έχει…εξαφανιστεί η αλληλογραφία! Οι πατρινοί αναρωτιούνταν εδώ και εβδομάδες γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας λογαριασμός στα γραμματοκιβώτιά τους και τελικά έλυσαν το μυστήριο.

Τι είχε συμβεί; Πολύ απλά ο αρμόδιος ταχυδρομικός διανομέας ήταν σε άδεια και τα ΕΛΤΑ μην έχοντας τη δυνατότητα να βρούν αντικαταστάτη άφησαν την αλληλογραφία χιλιάδων συμπολίτων κλειδωμένη στο συρτάρι !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπως, τόνιζαν αναγνώστες στο tempo24 το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι μεγάλο. Γιατί έχουν ήδη λήξει λογαριασμοί ΔΕΚΟ και τώρα πολίτες τρέχουν να καλύψουν τις ληξιπρόθεσμές οφειλές που δημιουργήθηκαν εν αγνοία τους.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της λήξης των λογαρισμών της ΔΕΗ , όπου θα πληρωθούν εκπρόθεσμα και έτσι καταναλωτές θα χάσουν την έκπτωση 15% που προσέφερε η εταιρεία για την έγκαιρη πληρωμή τους.

Μάλιστα συμπολίτισσα που ρώτησε στα γραφεία των ΕΛΤΑ και έτσι αποκαλύφθηκε η αδιαφορία των Ελληνικών Ταχυδρομείων, η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι σχετικά με την έκπτωση που χάθηκε, γιατί δεν φρόντισαν στον κατάλληλο χρόνο να βρεθεί ταχυδρομικός διανομέας για τον υπάλληλο που έκανε χρήση της άδειας που δικαιούτο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tempo24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης