Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν φιλοξενούνται σε ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, αισθάνονται ασφάλεια και θεωρούν ότι οι αποσκευές τους είναι προστατευμένες. Το τι συμβαίνει ωστόσο, όταν οι ένοικοι του δωματίου απουσιάζουν, και το προσωπικό που φροντίζει για την καθαριότητα του δωματίου μπαίνει μέσα, κανείς δεν το γνωρίζει.

Στο ερώτημα αυτό απαντά με σχετικό άρθρο της η Daily Mail η οποία δημοσίευσε το βίντεο ενός τουρίστα που αποφάσισε να αφήσει μία κάμερα να καταγράφει την κίνηση στο δωμάτιό του σε σουίτα γνωστού αμερικανικού ξενοδοχείου ενόσω εκείνος έλειπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μπήκε στο δωμάτιο προκειμένου να επιμεληθεί την καθαριότητά του, έκανε τις εξής κινήσεις: Καθάρισε το μπάνιο, τσέκαρε ένα δέμα που είχε παραλάβει το πρωί ο ένοικος, κοίταξε τις κασέτες για το Playstasion, έψαξε το λάπτοπ του, προσπάθησε να ξεκλειδώσει το τάμπλετ, άνοιξε τη βαλίτσα του να ρίξει ένα… βλέφαρο, επέστρεψε και πάλι στο λάπτοπ προσπαθώντας να αποκτήσει πρόσβαση και αφού απογοητεύτηκε, αποφάσισε να στρώσει το κρεβάτι.

Το σοκαριστικό βίντεο, δημοσιεύτηκε στο YouTube και έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Ο χρήστης και παθών που το ανέβασε, έγραψε κάτω από το βίντεο: «Αυτό συνέβη στις 5 Νοεμβρίου 2014. Έμενα σε ένα ξενοδοχείο και άφησα όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιό μου. Ποτέ ξανά όμως».

Ο ίδιος έστειλε στη διαχείριση του ξενοδοχείου το βίντεο που τράβηξε η κάμερά του, ενώ δήλωσε πως σκοπός του είναι ο κόσμος να μάθει τι γίνεται μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων που νοικιάζουν όταν εκείνοι δεν είναι μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί θεατές πάντως παρατήρησαν πως η γυναίκα πρώτα καθαρίζει το μπάνιο και μετά στρώνει το κρεβάτι με τα ίδια… γάντια.

Δείτε το βίντεο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης