Έντονους προβληματισμούς και απορίες έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Youtube και δείχνει μπλε κινούμενα φώτα πάνω από τον ουρανό της Μόσχας. Το συγκεκριμένο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα και τιτλοφορείται «UFO πάνω από τη Μόσχα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο φαίνεται μία ομάδα από μπλε φώτα να «τρέχουν» σχηματίζοντας κύκλους και μία δεύτερη ομάδα από φώτα, να παραμένει σε σταθερή θέση και να σχηματίζει τρίγωνο.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών δήλωσε ότι οι σχηματισμοί αυτοί στον ουρανό αποτελούν απλά μια αντανάκλαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που βλέποντας το βίντεο έσπευσαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τι πραγματικά είναι αυτά τα μπλε φώτα. Εκτός από την επικρατέστερη άποψη, αυτή δηλαδή της εξωγήινης ύπαρξης, πολλοί έκαναν λόγο για την εμφάνιση μαγισσών. Αντίθετα άλλοι μίλησαν για προετοιμασία μυστικής αυτοκινητοπομπής που θα μεταφέρει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία πιθανότατα να γίνει αερομεταφερόμενη…

Πηγή: RT.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης