Σούσουρο έχει προκαλέσει ένας Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος, ενώ έκανε ζωντανή μετάδοση από το σπίτι του σε ισπανικό κανάλι στο ΥouTube, μία ημίγυμνη κοπέλα πέρασε πίσω του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως η κυρία που εντόπισε ο φακός δεν είναι η «επίσημη» φιλενάδα του δημοσιογράφου Αλφόνσο Μέρλος.

Από το σπίτι του, ο 41χρονος Ισπανός έκανε ζωντανή μετάδοση στο ισπανικό κανάλι του ΥouΤube «Estado de Alarma» καθώς στην ιβηρική χώρα εξακολουθούν να ισχύουν περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού με πολλούς να εφαρμόζουν την τηλεργασία. Φορώντας λευκό πουκάμισο ο Αλφόνσο έδινε το ρεπορτάζ του ενώ η κάμερα πρόδιδε την απιστία του. Είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος είχε σχέση με την παίκτρια του «Big Brother» Μάρτα Λοπέζ, ωστόσο όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή του κατάλαβαν ότι η γυναίκα δεν ήταν η σύντροφός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παρά το γεγονός ότι η απατημένη Μάρτα Λόπεζ τον «έκανε ρόμπα» λέγοντας στα ισπανικά ΜΜΕ ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του, ο Αλφόνσο παρέμεινε σιωπηλός. Λίγα 24ωρα αργότερα, ανέλαβε την ευθύνη της απιστίας. Στη διάρκεια εμφάνισής του στο τηλεοπτικό σόου «The Ana Rosa», ο Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων ζήτησε συγγνώμη για την απιστία του. «Αν νομίζετε ότι η στάση μου δεν ήταν σωστή ή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έχω κάνει καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη, αν και στόχος μου δεν ήταν να βλάψω κάποιον άλλο» είπε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει με τη Μάρτα Λόπεζ, αν και η ίδια επέμεινε ότι ήταν ακόμη ζευγάρι και αποκάλεσε το περιστατικό «δυσάρεστο» και «επαίσχυντο». Η καλλονή πέτρα του σκανδάλου που κυκλοφορούσε ημίγυμνη στο σπίτι του Αλφόνσο είναι η δημοσιογράφος Αλεξία Ρίβας, σύμφωνα με τον ισπανικό ιστότοπο «20 Minutos». Η Αλεξία Ρίβας δήλωσε ότι ο Αλφόνσο τής είπε ότι δεν έχει σχέση και μάλιστα διευκρίνισε πως «βλέπονται επί τρεις εβδομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης