Ο τεράστιος ζήλος της Ελληνικής Αστυνομίας να εντοπίσει την πηγή της φάρσας για τη δήθεν τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Λειβαδιάς στις 25 Οκτωβρίου 2017, οδήγησε τα λαγωνικά της στα χνάρια του δικηγόρου, νομικού συμβούλου της ιστοσελίδας zougla.gr  και έγκριτου ποινικολόγου Νικολάου Διαλυνά.

Ο συνδετικός κρίκος της υπόθεσης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επαγγελματικό τηλεφώνημα του δικηγόρου-νομικού συμβούλου στα γραφεία της zougla.gr πριν από το τηλεφώνημα του φαρσέρ-δήθεν δράστη.

Σήμερα, 30 Αυγούστου 2018, πρωινές ώρες επικοινώνησε με τα γραφεία του zougla.gr Υπαστυνόμος από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Λειβαδιάς και ζήτησε να τους αποστείλουν βεβαίωση ότι ο Δικηγόρος Νικόλαος Διαλυνάς είναι δικηγόρος-νομικός σύμβουλος της ιστοσελίδας καθώς είχε εντοπιστεί το εν λόγω τηλεφώνημα στα γραφεία του zougla.gr.

Επικράτησε ένας πανικός γέλιου από όλους τους δημοσιογράφους και τελικά απεστάλη η σχετική βεβαίωση όπως θα δείξουμε παρακάτω, όπως ζήτησε και ο κύριος Διαλυνάς, για να υπάρχει καταγεγραμμένη στο αρχείο της ιστοσελίδας ως απίστευτο μνημείο γέλιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά βέβαια φαντάζουν απολύτως φυσικά για μία χώρα ανοργανωσιάς, επικινδυνότητας, ασυνεννοησίας, ευθυνοφοβίας και τρομολαγνείας.

Η πρόταση μας: Να αποφεύγονται στους πολίτες οι αφιερώσεις τραγουδιών όπως «Απόψε κάνεις μπαμ». Κινδυνεύουν να προσαχθούν προς εξακρίβωση στοιχείων.

Η δήλωση του κ. Διαλυνά σε όλα αυτά είναι η εξής: «Ήρεμα, ήρεμα, δεν είμαι τρομοκράτης.
Ήρεμα, ήρεμα, είμαι το θύμα μιας αγάπης … για τη zougla…»

Για την ιστορία, όπως ανακάλυψε η αστυνομία, ο δράστης-φαρσέρ κάλεσε από καρτοτηλέφωνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης