Η σωσίας της Barbie... είναι Ρωσίδα!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012, 19:13
Η σωσίας της Barbie... είναι Ρωσίδα!
Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια 21χρονη Ρωσίδα η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην Barbie! Το όνομα Valeria Lukyanova αποτελεί μια από τις κορυφαίες αναζητήσεις στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα, ενώ όπως αναφέρει η ίδια στο blog της, είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο διαδίκτυο στην Ρωσία!Μεγάλα γαλάζια μάτια, μικρή μύτη, σαρκώδη χείλη αλλά και αδύνατο - και με καμπύλες- σώμα. Όλα αυτά μαζί με τα  ξανθά μακριά μαλλιά κάνουν το 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία να μοιάζει με πραγματική Barbie. Βέβαια, η υπερβολικά λεπτή της μέση σε συνδυασμό με το τεράστιο στήθος της, έχουν κάνει τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα έχει επισκεφτεί κάποιον πλαστικό χειρουργό.

Η Valeria πάντως, θέλοντας ίσως να πείσει όσους αμφισβητούν το αν είναι «φυσική» ή όχι, έχει ανεβάσει στο blog της 10.896 φωτογραφίες, στις περισσότερες από τις οποίες ποζάρει μόνη της. Πολλές από αυτές δείχνουν να έχουν γίνει προϊόν επεξεργασίας στο photoshop, άλλες πάλι μοιάζουν πιο φυσικές. Μάλιστα, η ίδια έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο δεν φορά ίχνος make-up.
Στο προφίλ της στο facebook έχουν εγγραφεί 5.226 άτομα από όλον τον κόσμο. Πολλοί σχολιάζουν τις φωτογραφίες της, απορημένοι γι' αυτήν την ομοιότητα, ενώ άλλοι τη χαρακτηρίζουν ως «άσχημη και γελοία». Στο διαδίκτυο όμως κυκλοφορεί ένα βίντεο το οποίο δείχνει το πώς θεωρείται ότι έγινε σαν την Barbie...


Πηγή: cosmo

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012, 19:18