Ελληνίδες μάνες διακόπτουν δύο αγώνες μπάσκετ

Ελληνίδες μάνες διακόπτουν δύο αγώνες μπάσκετ
Στον μακρύ κατάλογο εισβολέων σε αθλητικά γεγονότα φέτος στη χώρα μας, όπου συμπεριλαμβάνονται ηλικιωμένες που ενοχλούνται από τη φασαρία και πρόεδροι πιστολέρο, προστέθηκαν πρόσφατα δύο Ελληνίδες μάνες που μπούκαραν στο παρκέ διακόπτοντας αγώνες όπου συμμετείχαν τα βλαστάρια τους.

Το μεγαλείο της Ελληνίδας μάνας ξεδιπλώθηκε σε αγώνα μεταξύ Πρωτέα Βούλας και Κρόνου Αγίου Δημητρίου, για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ όταν και η γυναίκα εισβολέας μπούκαρε στο παρκέ για να κάνει συστάσεις σε αθλήτρια μετά από φάουλ, αφήνοντας άφωνους τους αυτόπτες μάρτυρες της εισβολής.


Σε μια πιο hardcore κατάσταση, η εισβολέας επιτέθηκε εκτός εαυτού στον διαιτητή της αναμέτρησης, σε αγώνα μεταξύ Αετού Καλλιθέας και Τερψιθέας για τα playoffs της ΕΣΚΑΝΑ. Όπως καταγγέλει ο Αετός Καλλιθέας:

Το κείμενο που ακολουθεί αναγράφεται στην περιγραφή του βίντεο:
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΆΔΑΣ, ημιτελικός πρωταθλήματος play off Α’ γυναικών.
Στο 0.45″ του βίντεο, μητέρα αθλήτριας της Τερψιθέας μετά από πτώση της, εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται στον Α’ διαιτητή κο Πέππα. Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι οι διαιτητές του αγώνα κκ Πέππας και Χρόνης ΔΕΝ απέβαλαν την κυρία από το γήπεδο. Το πιο εξωφρενικό ακόμα είναι ότι ενώ στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ξεκάθαρα από τον κο Πέππα ότι “μητέρα αθλήτριας της Τερψιθέας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με εξύβρισε και χειροδίκησε εναντίον μου”, η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. ΔΕΝ τιμώρησε την φιλοξενούμενη ομάδα ως όφειλε. Θυμίζω ότι στο ποδόσφαιρο παρόμοιες ενέργειες επιφέρουν βαρύτατες τιμωρίες. Εσείς κύριοι που κλείνετε τα μάτια σε τέτοιες ενέργειες, μήπως ενθαρρύνετε παρόμοιες συμπεριφορές;;

Πηγή: luben.tv

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 19:08