Μία οικογένεια, που είχε πάει για ψάρεμα στη λίμνη Marsh-Miller στο Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ, διέσωσε μια αρκούδα της οποίας το κεφάλι είχε σφηνώσει σε ένα πλαστικό δοχείο.

Το ζώο πάλευε να ελευθερωθεί ενώ παράλληλα κολυμπούσε, όμως μάταια. «Ξέραμε ότι εάν δεν κάναμε κάτι, δεν θα τα κατάφερνε», ανέφερε στο CNNi η Tricia Hurt, περιγράφοντας το περιστατικό, ενώ τόνισε πως το ζώο φαινόταν «αγανακτισμένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η οικογένεια άρχισε να ακολουθεί την αρκούδα με τη βάρκα της. Μετά από πολλές προσπάθειες να της αφαιρέσει το δοχείο -καθώς εκείνη όταν ένιωθε πως την πλησιάζουν απομακρυνόταν- ο Brian κατάφερε να την απελευθερώσει και εκείνη έσπευσε να βγει στη ξηρά. Μάλιστα, όπως φαίνεται από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το ζώο περιφερόταν για τρεις με τέσσερις μέρες έχοντας το πλαστικό δοχείο στο κεφάλι του.

«Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι! Κάναμε την καλή μας πράξη. Δεν θα το κάναμε ξανά, αλλά νιώσαμε εντάξει που βοηθήσαμε την καημένη την αρκούδα. Δεν είναι ωραίο να βλέπουμε ζώα να δυσκολεύονται», συμπλήρωσε στο τέλος η Tricia Hurt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης