Το γαμήλιο ταξίδι τους στην Καραϊβική ήταν μόνο ένα μέρος του σατανικού σχεδίου του γαμπρού, γιατί είχε βάλει σκοπό του να εξολοθρεύσει τη γυναίκα του με σκοπό να την κληρονομήσει.
Το όλο θέμα θυμίζει σενάριο ταινίας. Είναι όμως πραγματικότητα και πρόκειται για ιστορία βγαλμένη μέσα από τη ζωή. Ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την μέγιστη ποινή που προβλέπεται για την περίπτωση. Κι αυτό γιατί αποκαλύπτεται η σατανική του πλεκτάνη προκειμένου να σκοτωθεί η γυναίκα του στο ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική και αυτός να κληρονομήσει την περιουσία της και να συνεχίσει τη ζωή του.

Μόνο που η ιστορία που παρουσίασε στις αρχές ο Βρετανό – Αυστραλός Λιούις Μπένετ έμπαζε περισσότερα νερά από αυτά που βύθισαν το καταμαράν σκάφος “Surf Into The Sun” στις Μπαχάμες, παρασύροντας στο θάνατο την 41χρονη γυναίκα του Ιζαμπέλα Χέλμαν.

Το σήμα κινδύνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 15 Μαΐου 2017. Το σκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου πριν βυθιστεί και ο Μπένετ δήλωσε στις αρχές που έσπευσαν για βοήθεια ότι η γυναίκα του αγνοείται. Όπως υποστήριξε, το κακό συνέβη την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην καμπίνα του, όταν το σκάφος προσέκρουσε σε άγνωστο αντικείμενο. Μέχρι να βγει στο κατάστρωμα, το σκάφος είχε αρχίσει να βυθίζεται και η γυναίκα του ήταν άφαντη.

Το σκάφος της ακτοφυλακής τον βρήκε στη θάλασσα μέσα σε μία σωσίβια λέμβο, με τις αποσκευές του, ασημένια νομίσματα και προμήθειες. Η σορός της άτυχης γυναίκας του δεν βρέθηκε ποτέ…

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, ο Μπένετ δεν είχε την τυπική συμπεριφορά που θα περίμενε κανείς από έναν χαροκαμένο νιόπαντρο. Επισκέφθηκε τα πεθερικά του για να πάρει την κόρη που ήδη είχαν με τη σύζυγό του, επέστρεψε στη Βρετανία και τάχιστα άρχισε να κινεί όλες τις διαδικασίες προκειμένου να κηρυχθεί νεκρή η γυναίκα του και ζητώντας να κληρονομήσει το σπίτι της, αιτήματα που δεν έγιναν αποδεκτά.

Οι έρευνες του FBI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο μεταξύ, το FBI στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια του δυστυχήματος είχε καταλήξει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα: Οι τρύπες στο κύτος του σκάφους είχαν ανοιχτεί από μέσα, ενώ οι θυρίδες διαφυγής κάτω από την ίσαλο γραμμή ήταν ανοιχτές.
Απορία προκαλούσε επίσης το γεγονός ότι σε μία τέτοια στιγμή κλίσης και πανικού, ο Μπένετ αντί να ψάξει και να βοηθήσει τη γυναίκα του σκέφτηκε μόνο να μαζέψει όλα του τα υπάρχοντα και να σπεύσει σε μία σωσίβια λέμβο προκειμένου να σωθεί.

Στο μεταξύ, τα στόματα που άνοιγαν αλλά και τα μηνύματα που βρέθηκαν, έδειξαν ότι η σχέση του ζεύγους κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή ήταν. Εκείνη είχε εξομολογηθεί ότι μετά τη γέννηση της κόρης τους ο άντρας δεν της φερόταν όπως παλιά και ήταν πιο επιθετικός απέναντί της.

Ο εισαγγελέας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μπένετ ευθύνεται και προκάλεσε το θάνατο της γυναίκας του και ότι στόχος του ήταν να καρπωθεί την περιουσία της, ζητώντας να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή. Η οποία θα ανακοινωθεί στις 29 του μήνα, οπότε και θα ξέρουμε πια την τύχη του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης