Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί η… ανάσταση της ελληνικής οικονομίας να αργεί μέχρι τις 24 Απριλίου, οπότε και θα συγκληθεί το πιο κρίσιμο Eurogroup, ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης -σε πρώτη φάση- θα γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου στο ησυχαστήριό του, στην Αίγινα.

Ο φωτογραφικός φακός του zougla.gr τον πέτυχε στον Επιτάφιο και στη συνέχεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με παρέα 10-15 ατόμων, διασκέδασε σε παραλιακό ταβερνάκι στην περιοχή Μαραθώνας του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ευδιάθετος, χαμογελούσε συνέχεια και δεν αρνήθηκε -όπως κάνει πάντα σε Ελλάδα και εξωτερικό- να φωτογραφηθεί με τον κόσμο που του το ζητάει.

Η Χριστίνα Ορφανάκη, περιχαρής με τον υπουργό Οικονομικών...

Οι σοβαρές, διαρκείς εξελίξεις που αφορούν στην ελληνική οικονομία, όμως, δεν έχουν… διακοπές. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, όπως αναφέρει ο φωτορεπόρτερ του zougla.gr Νίκος Χριστοφάκης, δεν ήταν λίγες οι φορές που το κινητό του υπουργού χτυπούσε και ο ίδιος με σοβαρό ύφος άφηνε για λίγα λεπτά την παρέα του, προκειμένου να βγει έξω και να μιλήσει… 

Το ταξίδι από τον Πειραιά

Επιστρέφοντας από Ουάσινγκτον και Παρίσι, ο Γιάνης Βαρουφάκης «προσγειώθηκε» στο λιμάνι του Πειραιά, όπου πήρε το πλοίο της γραμμής για το νησί του Αργοσαρωνικού προκειμένου να περάσει τις άγιες ημέρες μακριά από τις σκοτούρες του Υπουργείου Οικονομικών.

Το zougla.gr «ταξίδεψε» μαζί με τον πιο δημοφιλή υπουργό της κυβέρνησης το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής και τον φωτογράφισε με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου να αναμένει την επιβίβασή του στο πλοίο…

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης