Δ.Κ.

Ο πρόεδρος της Βουλής ταξιδεύει εδώ και κάμποσες μέρες όχι για την πατρίδα του τα Γιάννενα αλλά από άκρου εις άκρον της Αττικής με ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Εκατό χιλιόμετρα μπορεί να διανύσει μόνο με 2,5 Ευρώ. Είναι αθόρυβο, δεν ρυπαίνει,δεν χρειάζεται αλλαγή λαδιών ,δεν θέλει σχεδόνο καθόλου σέρβις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είναι για το περιβάλλον,για τη ζωή μας,για την κοινωνία μας” είπε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και γυρίζοντας το κλειδί ξεκίνησε αθόρυβα για το ταξίδι στο αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 28 Βουλευτές της πρωτεύουσας ενώ το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη τοποθετήσει έναν εκ των πέντε ταχυφορτιστών, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κυκλοφορεί με ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Άλλοι τέσσερις φορτιστές υπάρχουν στη Βουλή μετά από συνεννόηση με τη ΔΕΗ η οποία έσπευσε αμέσως να τους δωρίσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο .

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν 468 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Βουλή προχωράει και σε άλλες αλλαγές που θα είναι μεγάλη εξοικονόμηση σε χρήματα και ενέργεια . Τα κουφώματα και τα κλιματιστικά θα αντικατασταθούν ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι σημαντικό καθώς θα έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 40%.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης