Δ.Κ.

Καίγεται φαίνεται για ρευστό η ΔΕΗ  και χτυπάει όχι το καμπανάκι του κινδύνου αλλά μήνυμα στους οφειλέτες να περάσουν από το ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι λοιπόν έχουν υπόλοιπο στον οργανισμό κοινής ωφελείας είδαν στο κινητό τους μήνυμα από εισπρακτική εταιρεία που τους ζητάει  να επικοινωνήσουν μαζί της για την ενημέρωσή τους.

Βέβαια όσοι έκαναν το λάθος να περάσουν μετά τις δώδεκα από το κατάστημα του Αγίου Δημητρίου για ρύθμιση  χρεών άκουγαν τον άνθρωπο  της ασφάλειας του κτηρίου  να λέει ότι «τα χαρτιά προτεραιότητας τελείωσαν κι ότι οι καταναλωτές θα έπρεπε ή να περιμένουν ή να επιστρέψουν την επομένη». Στο συγκεκριμένο κατάστημα όσοι θέλουν να εξυπηρετηθούν πρέπει να φτάσουν εκεί από το χάραμα. Φυσικά εκείνοι που διαθέτουν μετρητό σε μηδέν χρόνο είναι στο ταμείο. Αλλά ποιος καταναλωτής έχει σήμερα ρευστό; Πέντε δέκα είναι αυτοί που χρωστάνε για το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού ,αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Καλό το καλοκαίρι αλλά έρχεται και χειμώνας και η Δεη ,όπως είπε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης  δεν έχει λεφτά ούτε  για κολώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεφτά δεν έχει αλλά δεν ξέρει και να εισπράττει. Δώσε κύριέ μου προτεραιότητα σε αυτόν που έρχεται να καταθέσει  έστω εκείνα τα λίγα που διαθέτει ,τι τον τραβολογάς με αποτέλεσμα να σου δίνει και κείνος πέντε για να τα χεις δέκα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης