Της κακομοίρας έγινε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας μεσημέρι Παρασκευής ,μία ήσυχη μέρα για το Κοινοβούλιο και με τη συζήτηση ενός ν/σ για τον εθνικό συντονιστή στο μεταναστευτικό-προσφυγικό. Οι προκλήσεις του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση τόσο του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου όσο και του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Είπατε ,κύριε Υπουργέ, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν μπορείτε να μπείτε σε χοτ σποτ γιατί εκεί  κουμάντο κάνουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.Ισχύει και σήμερα αυτό;» αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος κάνοντας τον Υπουργό να βγει από τα ρούχα του να σηκωθεί από το έδρανο και να μην λέει να καθίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αιχμές συνεχίστηκαν από τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης στον Υφυπουργό με αποτέλεσμα να σηκωθεί τώρα ο Υφυπουργός όρθιος και να μην λέει να κάτσει χωρίς να του δοθεί ο λόγος.

«Προστατέψτε με ,κύριε Πρόεδρε!»έλεγε ο Κυριάκος Βελόπουλος αλλά ο Υφυπουργός εκεί όρθιος σαν λαμπάδα να φωνάζει χωρίς να ακούγεται από τα μικρόφωνα.

Στην κουβέντα φαίνεται πως παρενέβη με φωνές ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, δίνοντας την ευκαιρία στο Βελόπουλο να το κάνει  …Τούμπα από το Βήμα της Ολομέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Να διανεμηθεί ο κανονισμός στους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ,ούτε τον κανονισμό δεν ξέρουν. Έλα Σάββα ,στον ΠΑΟΚ αυτά όχι σε μένα. Στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν όχι σε μένα!» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Μάλιστα σταυροκοπήθηκε κιόλας για την άγνοια του κανονισμού από τον Υφυπουργό . Ο τελευταίος στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη γιατί όπως τόνισε δεν ήξερε τον κανονισμό.

«Εγώ δουλεύω δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ,στον ΠΑΟΚ αυτά εκεί που αλιεύεις ψήφους ,στον ΠΑΟΚ» είπε ο κ. Βελόπουλος στον Σάββα Αναστασιάδη αποκαλώντας τον Σάββα Σαβίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης