Δ.Κ.

«Που είναι οι άλλοι ; Είδατε κανέναν, εγώ δεν βλέπω εδώ κανέναν σήμερα; Ντροπή τους! Έλεγαν ότι στις 19 Αυγούστου θα ανοίξει η Βουλή . Μόνο εγώ και οι Βουλευτές μου είμαστε εδώ!» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος το πρωί της Τρίτης που έφτασε στο Κοινοβούλιο με κάποιους Βουλευτές και συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης έκανε μάλιστα και δηλώσεις τόσο για την τουρκική προκλητικότητα όσο και το Ιρανικό τάνκερ που περνάει από την Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης η Βουλή πράγματι δεν έσφυζε από ζωή. Όμως ,κάτι άρχισε να κινείται. Ο πρόεδρος της Βουλή  Κωνσταντίνος Τασούλας ήταν ήδη στο γραφείο  μαζί με τους συνεργάτες του. Η τράπεζα και το ταχυδρομείο άνοιξαν τις πόρτες του ενώ το καφενείο  της Βουλής άρχισε να σερβίρει καφέδες στους λιγοστούς επισκέπτες.

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι…και σήμερα θα κατατίθετο η κύρωση –οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα προσωπικά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η χώρα μας πληρώνει πρόστιμο για αυτό και θα το φέρουμε με τη διαδικασία  του κατεπείγοντος. Αν στη διαβούλευση που γίνεται με τους ευρωπαίους εταίρους βρεθεί η χρυσή τομή και δοθεί παράταση χωρίς τον κίνδυνο των προστίμων τότε η κύρωση μπορεί να πάει παραπίσω» είπε άνθρωπος του Κοινοβουλίου.

Πάντως, την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Διάσκεψη των Προέδρων τα μέλη θα εκφράσουν τη γνώμη τους για τους επιλεγέντες δικαστές ,δηλαδή τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στα ονόματα εκείνων που  είχε προτείνει  το προηγούμενο Υπουργικό Συμβούλιο θα βρίσκονται το διήμερο αυτό, μόνο δύο ,εκείνα’ της Ειρήνης Κοκοτίνη και Ειρήνης Καλού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης