Δ.Κ

Πυρ και μανία είναι ο πρώην βουλευτής Άρτας, Κώστας Παπασιώζος, με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει …τσάρκα στην πόλη της Άρτας, όχι με κλεμμένο αλλά βουλευτικό αμάξι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μέχρι η γραμματεία της Βουλής να πει «μας συγχωρείτε έγινε λάθος και παράταση δεν δόθηκε σε κανένα», τόσο ο προαναφερόμενος πρώην βουλευτής, όσο και η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου έγιναν θέμα σε πολλά ιντερνετικά μίντια.

Ο δε βουλευτής Άρτας είχε και την … «τιμητική» του στην πρώτη σελίδα των τοπικών εφημερίδων.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν πέντε τον αριθμό πρώην βουλευτές να έχουν πάρει παράταση και να κυκλοφορούν χωρίς να είναι πλέον εκπρόσωποι του λαού με τις γερμανικές λιμουζίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τις 2 Ιουνίου του 2012 λίγο μετά τις εκλογές εγώ παρέδωσα το βουλευτικό μου αυτοκίνητο. Έχω από το Σάββατο που φωνάζω και δεν μ ’ακούει κανένας. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να μας διασύρουν συλλήβδην όλους τους πολιτικούς. Εγώ επέστρεψα στο τρακτέρ μου, στις αγροτικές μου εργασίες και στον κόσμο της πόλης μου» είπε στο zougla.gr, γεμάτος θυμό ο Αρτινός πρώην βουλευτής.

«Μας είπε ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής ότι έγινε λάθος και ότι έχουμε δίκιο. Ας φάμε δίκιο!» κατέληξε o Κώστας Παπασιώζος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης