Δ.Κ.

Η μαμή του παλιού κινηματογράφου είχε και σήμερα την τιμητική της στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας θέλοντας να καταγγείλει τον πολιτικό κομπογιαννιτισμό της κυβέρνησης και τη μόνιμη επωδό της ότι για όλα φταίει ο νεοφιλελευθερισμός, κατέφυγε στην Γεωργία Βασιλειάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου θυμίζει ένα έργο με τη Γεωργία Βασιλειάδου,στο οποίο ήταν μαμή και όποιος πήγαινε να τον κοιτάξει,μέχρι να πάει ο γιατρός στο χωριό,του διαπίστωνε μία ασθένεια,η οποία θα θεραπευόταν με ένα βότανο.Αυτή η ασθένεια ,λοιπόν,κατά τον ΣΥΡΙΖΑ,είναι η αρχή των πάντων,ο δήθεν νεοφιλελευθερισμός που στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει τέτοιο φαινόμενο ποτέ,η ασθένεια θεραπεύεται με ένα βότανο:το ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε τώρα να μιλάμε λίγο σοβαρά;» διερωτήθηκε ο κ.Δένδιας.

Σωστά ,κύριε Υπουργέ ,ας σοβαρευτούμε και λίγο! Φτάνει με τους κομπογιαννίτες ,δικολάβους, καιροσκόπους ,και μελλοντολόγους!

Ποιος πρώην Υπουργός υποσχέθηκε σε κομματικό ακροατήριο να επιστρέψει το 2021 στη Μεσσηνία για να φάει γουρνοπούλα και να γιορτάσει τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης, με τον ….Αντώνη Σαμαρά ακόμα Πρωθυπουργό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαντάς ,Μαντάς…Γκόρτσος ,Γκόρτσος!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης