Απόλυτα δικαιωμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης Καλογρίτσα, και την «αποχώρησή» του από την διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, θα πρέπει να νιώθει ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

Από την πρώτη στιγμή και παρά τη συγγενική σχέση του με τον επιχειρηματία είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Είναι κουμπάρος μου, αλλά είναι και εργολάβος οπότε οι κατασκευαστές δεν πρέπει να παίρνουν άδεια»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έμεινε βέβαια σε αυτή την αρχική του δήλωση, καθώς συνέχισε να επιμένει στην αρχική του άποψη σε αντίθεση με όσα έπραττε η κυβέρνηση στην οποία είναι εταίρος. 

Κατήγγειλε δημόσια τις επιθέσεις που δέχονταν ο ίδιος προσωπικά, αλλά και το κόμμα του για τη στάση του αυτή από ΜΜΕ που ήταν φιλικά διακείμενα στον Καλογρίτσα.

«Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι» δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ σε ένα ξέσπασμά του για όσα γράφονταν εναντίον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν πλέον βγήκαν στη δημοσιότητα τα δανεικά βοσκοτόπια που δηλώθηκαν στο πόθεν έσχες του υιού Καλογρίτσα έγραψε ένα tweet που κυριολεκτικά έγινε viral στο διαδίκτυο…

Έγραψε: «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$».

Το υπονοούμενο της ανάρτησης σαφές με ευρώ και δολάρια στο τέλος. Σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπου ο Καλογρίτσας δεν κατέβαλε το τίμημα της πρώτης δόσης και αποχώρησε από τον διαγωνισμό έχει κάθε λόγο να νιώθει πως όσα έλεγε και έγραφε δημόσια είχαν βάση. Είχε προβλέψει όσα οι υπόλοιποι στην κυβέρνηση (ακόμη και άλλοι κουμπάροι) ή δεν έβλεπαν ή δεν ήθελαν να δουν.

Πριν από λίγο έκανε ένα σχετικό tweet:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης