Π.Κ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό μέσω τηλεδιασκέψεως για τα περί του κορωνοϊού και της επιδημίας. Δεν θα ασχοληθούμε με την ενημέρωση αυτή καθαυτή. Θα παραμείνουμε όμως σε μία εκτενή φράση της κυρίας Σακελλαροπούλου όπως μεταδόθηκε από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Έχει δημιουργηθεί αυτή η όμορφη παράδοση μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να παρακολουθούν το απόγευμα όλοι την εκπομπή αυτή με τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά, κάτι που έχει βοηθήσει πολύ στο να περάσουμε αυτή την περιπέτεια, στο κομμάτι το ψυχολογικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυρία Πρόεδρε, δεν πρόκειται για εκπομπή αλλά για ενημέρωση επί των εξελίξεων μίας τραγωδίας. Αν τόσο απολαμβάνετε αυτά τα ενημερωτικά στιγμιότυπα, τότε να προτείνουμε τη δημιουργία ενός σίριαλ με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά σε σκηνικό κρίσης και σενάριο ακραίας επιστημονικής φαντασίας.

Είναι ίσως αναμενόμενο πως η πρώτη πολίτης της χώρας δεν διαθέτει εμπειρία στα τηλεοπτικά θέματα και ενδεχομένως να διακατέχεται και από έντονο συναισθηματισμό λόγω συγκυρίας και πανδημίας. Θα ήταν μάλλον προτιμότερο ωστόσο, εκ του αξιώματος και μόνον, να μην αναλώνεται σε τέτοιες κοινοτοπίες ή σε τόσο «αυτονόητα» σχόλια προκαθορισμένης εμβέλειας, τα οποία ενδεχομένως να «χαϊδεύουν» κάποια συγκεκριμένα αφτιά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης