Το χρώμα που επικρατεί στο εσωτερικό του είναι φυσικά το πράσινο. Ο μπάρμαν χαμογελαστός μπορεί να σας σερβίρει κοκτέιλ «πασοκίτο», ή αν θέλετε κάτι πιο ψαγμένο, μπορείτε να ζητήσετε «married Margarita», «τενεκέ ξεγάνωτο», ή ακόμα, για τους περισσότερο ψαγμένους «KΙR SOCIAL». Επάνω, στη θέση του εξώστη, ένα τεράστιο πανό θυμίζει τη δυναμική της δεκαετίας του 1980 με το φοβερό σύνθημα «το Μπαλκόνι της Αλλαγής». Δεξιά κι αριστερά, πράσινες αφίσες με το σύνθημα λίγο πριν το 1989, «Τσοβόλα δώστα όλα».

Στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης παίζουν βίντεο από τις ιστορικές κόντρες του Ανδρέα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ από τα ηχεία ακούγονται οι γνωστές μουσικές του Κινήματος. Μπορείτε να φάτε βάφλα «ΠΑΣΟΚ», χρώματος πρασίνου βεβαίως κι οτιδήποτε άλλο φέρνει στο πράσινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά στο μοναδικό καφέ-μπαρ που άνοιξε στην Αθήνα την 30η Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάδοχοι κι ιδιοκτήτες, μέλη του βαθέος ΠΑΣΟΚ , και με εργολάβο-σχεδιαστή τον cap-cap, προσέξτε, όχι ΓΑΠ-ΓΑΠ… Εάν τώρα είστε περισσότερο Γεωργικός κι από τους Γεωργικούς, μπορείτε να παραγγείλετε ένα ΓΑΠ-κέικ για να το απολαύσετε.

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα… Το καφέ μπαρ βρίσκεται στην οδό Βουτάδων 60, στο Γκάζι. Το όνομα του είναι «Η Αλλαγή» και προφανώς αναμένει ως πελάτες τους υποστηρικτές και ψηφοφόρους του παλαιού ΠΑΣΟΚ, αλλά και του νέου φορέα, τον κατά τη Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη, «Κίνημα της Αλλαγής».

Ξεχάσαμε. Το κρασί που σερβίρεται φέρει την ετικέτα «Μεθυσμένος Ήλιος»…

Πηγή φωτογραφιών/βίντεο: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης