Γεύμα προς τιμήν των υποψήφιων ευρωβουλευτών 2019 παρέθεσε ο πρωθυπουργός το μεσημέρι του Σαββάτου στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.

Με τον Αλέκο Φλαμπουράρη εις την κεφαλήν του τραπεζιού και τον Αλέξη Τσίπρα στη μέση, οι υποψήφιοι γνωρίστηκαν και συζήτησαν απολαμβάνοντας συνάμα το λευκό τους κρασί στην ηλιόλουστη βεράντα του Μεγάρου το απομεσήμερο του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου» έγραψε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτοντας και μερικά στιγμιότυπα από το γεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, απέναντι στην ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα» συμπλήρωσε στο μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρόντες στο γεύμα στον κήπο του Μαξίμου ήταν μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, η Φωτεινή Σκοπούλη, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Γιώργος Χριστάκης, η Ιωάννα Κοντούλη, η Μυρσίνη Λοΐζου, ενώ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές συνάντησαν εκτός από τον Αλέκο Φλαμπουράρη όπως προαναφέρθηκε ήταν και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Αλ. Τσίπρα στο instagram:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης