Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει ένα βασικό ελάττωμα για έναν πολιτικό. Του είναι αδύνατον να κρύψει τις εξαρτήσεις του. Πάσης φύσεως εξαρτήσεις. Πολιτικές, οικονομικές και βεβαίως ιδεολογικές. Λίγο να τον τσιγκλήσεις είναι σίγουρο πως στο τέλος θα ομολογήσει. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Είναι και προφανώς ζήτημα χαρακτήρα.

Ας πούμε. Προφέρεις τη λέξη Μαρινάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης παθαίνει αυτόματα κρίση υστερίας. Προφέρεις τη φράση Μαρινάκης και χορηγίες στη ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης παθαίνει οφθαλμοφανώς κρίση πανικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε τηλεοπτική εκπομπή λοιπόν της ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ερωτάται πώς σχολιάζει τις χορηγίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωστού εκδότη και εφοπλιστή, προς τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ως προς τη λειτουργία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Πειραιά. Δεν πρόκειται για μυστικό αφού η σχετική ειδησεογραφία έχει αποτυπωθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε όλα τα έντυπα και έχει αναρτηθεί σχεδόν σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την διατύπωση του ερωτήματος, όπως πάντα όταν συγχύζεται, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δεν προσπαθεί να αποφύγει μία καθαρή απάντηση στο ερώτημα. Αντιθέτως, στηρίζει με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους τον μέγα χορηγό της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρει ότι η υπόθεση αυτή στοιχίζει διότι ακόμη και οι φανατικοί ψηφοφόροι αντιλαμβάνονται πως όταν ένας ισχυρός επιχειρηματίας χορηγεί ένα πολιτικό κόμμα αυτό δεν γίνεται για λόγους έρωτα ή για λόγους χριστιανικής αγάπης αλλά διότι ο επιχειρηματίας προσπαθεί κάτι να κερδίσει.

Απτόητος ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε καρφίτσα. Συμπεριφέρεται σαν ο κάθε αντίπαλος του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι και προσωπικός του εχθρός. Επιστρατεύει ότι μπορεί από το άσφαιρο οπλοστάσιο μιας κενής φαρέτρας και καταλήγει στο τετριμμένο «όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το video που ακολουθεί είναι ενδεικτικό του τρόπου λειτουργίας του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Μαρινάκης έχει κάθε λόγο και να τον αγαπά και να τον στηρίζει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης