Miracolo. Οι μοναδικές εφημερίδες που ανέβασαν κυκλοφορία τις ημέρες του κυκλώνα ήταν αυτές του ΔΟΜ. Όπου (Μ) Μαρινάκης. Ο εφοπλιστής πέραν του ΔΟΜ κατέχει και την «ΑΡΓΟΣ», το μοναδικό μαγαζί διανομής Τύπου. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει. Τα πήρε και ο συντάκτης της «ΕΦΣΥΝ», του γύρισαν τα μάτια ανάποδα του ανθρώπου και κάθισε να σχολιάσει τη μοναδικότητα του φαινομένου.
Αντιγράφουμε:

«Θαύμα, θαύμα! Τις εφημερίδες του κ. Μαρινάκη ‘Νέα’ και ‘Βήμα’ δεν τις σταματούν ούτε τα στοιχειά της φύσης.

»Τι κι αν μας είχε κατακυριεύσει ο ‘Ζορμπάς’ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο; Τι κι αν δεν πήγαν καν τα καράβια στα νησιά, μια και υπήρχε απαγορευτικό; Τι κι αν πνίγηκε η μισή Πελοπόννησος; Τι κι αν το σύνολο σχεδόν των εφημερίδων έχασε φύλλα, όπως ήταν αναμενόμενο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Παρ’ όλα αυτά, τα ‘Νέα’ και το ‘Βήμα’ του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει και το πρακτορείο διανομής Τύπου ‘Αργος’, ανέβηκαν σε κυκλοφορία. Πώς το έγραψε κάποιος εύστοχα στο twitter; Εγώ είδα άνθρωπο στο Μαντούδι με το ένα χέρι να είναι πιασμένος σε έναν κορμό και στο άλλο να κρατάει τα “Νέα”.

»Αλήθεια, πότε θα ελεγχθούν τα στοιχεία για τις κυκλοφορίες, που δίνει το μοναδικό πρακτορείο διανομής, με βάση την τιμολογιακή εκκαθάριση και όχι με βάση το τι δηλώνει ο ίδιος ιδιοκτήτης δύο τουλάχιστον εφημερίδων και του πρακτορείου που διανέμει όλες τις εφημερίδες;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης