Δ.Κ.

Της «επόμενης μέρας» τα καμώματα τα βλέπει η προηγούμενη και γελάει.Τη Δευτέρα το βράδυ επί δέκα λεπτά οι καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσιου παρακολουθούσαν τον άγριο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη και τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναφορά του Παύλου Χρηστίδη στον Πάνο Καμμένο προκάλεσε την αντίδραση του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ζήτησε το λόγο και είπε στον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής «να κοιτάξει στο κόμμα του γιατί οι μισοί είναι προφυλακισμένοι».

Ο Παύλος Χρηστίδης έβγαλε ένα χαρτί και διάβασε στον Θανάση Παπαχριστόπουλο τα κόμματα από τα οποία πέρασε και από το ΠΑΣΟΚ μέχρι να γίνει Βουλευτής ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Στο στούντιο όλοι έμειναν άφωνοι και παρακολουθούσαν τις «μπαλωθιές» που έριχνε ο ένας στον άλλον. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θεώρησε προφανώς την επίθεση χτύπημα κάτω από τη ζώνη και άρχισε να επίτίθεται στον κύριο Χρηστίδη λέγοντάς του πως είναι διορισμένος κι ότι συγγενής της αρχηγού του ήταν αργόμισθος στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ησυχία στο στούντιο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης