Λ.Μ.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδολουπούλου αναγκάστηκε να διακόψει για μερικά λεπτά τη συνεδρίαση, καθώς η κατάσταση μέσα στην αίθουσα έγινε εκρηκτική.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου αποκαλώντας τον μέχρι «πότη και χαρτοπαίκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν τον λόγο πήρε ο χρυσαυγίτης βουλευτής, ο οποίος έβαλε κατά πάντων.

«Εσύ ο Σαμαράς και ο Δένδιας κάνατε παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Με βάλατε φυλακή και δεν με αφήνατε να δω τον γιο μου. Και συ, κ. Μπάμπη, έχεις προβλήματα με το πόθεν έσχες, με τα χαρτιά που παίζεις και πίνεις. Τ’ ακούς, Μπάμπη;» είπε σε έντονο και προσβλητικό ύφος ο Χρήστος Παππάς απευθυνόμενος στον κ. Αθανασίου.

Η πρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου προσπαθούσε να επαναφέρει τον βουλευτή στην τάξη χωρίς επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αθανασίου ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, αλλά ο κύριος Παππάς με τα «κύριε Μπάμπη μου και κύριε Μπάμπη μου…» δεν τον άφηνε να ανταπαντήσει.

«Αφήστε τα Μπάμπη και τις γλειψούρες! Κανένας δεν προχώρησε σε καμιά σκευωρία. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Ήμουν υπουργός και εγγυήθηκα μια δίκαιη δίκη. Δεν σε έβαλα εγώ φυλακή» του είπε ο κύριος Αθανασίου.

«Τα ξέρουμε όλα, έχουμε ανθρώπους παντού!» ανταπάντησε ο Χρήστος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός ζήτησε την προστασία της προέδρου για να μπορέσει να ολοκληρώσει και, όταν η τελευταία είδε ότι δεν τα καταφέρνει, διέκοψε τη συνεδρίαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης