Μία φωτογραφία η οποία δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαιρετά διά χειραψίας τον αστυνομικό-νταβατζή, προφυλακισμένο πλέον ως βασικό πρωταγωνιστή της απίστευτης βαρβαρότητας στην υπόθεση με την 19χρονη στην Ηλιούπολη. Μία πληροφορία συνδέει τον συγκεκριμένο αστυνομικό με τη Νέα Δημοκρατία καθώς και με τον εκλογικό μηχανισμό του Νίκου Δένδια στον Νότιο Τομέα της πρώην Β΄ Αθηνών.

Μία αλληλουχία πληροφοριών φέρουν τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο να εμπλέκεται σε πολυεπίπεδες παράνομες δραστηριότητες από το 2010 έως σήμερα ενώ υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά βλέπουμε και διαβάζουμε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα piperata.gr.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα, στις επιλογές του με τα αγαπημένα στο Facebook ο επίορκος αστυνομικός έχει επίσης τον Νίκο Δένδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα σκηνικό καθόλου βολικό για το Μαξίμου και δικαιολογούν σε έναν μεγάλο βαθμό τη σπουδή με την οποία η αστυνομία προσπάθησε στην αρχή να απομονώσει τη 19χρονη, θύμα του πατέρα της και του αστυνομικού που την εξέδιδε. Τη μετέφερε στο Εσωτερικών Υποθέσεων εν κρυπτώ. Δεν την άφησε να διατηρεί άμεση επαφή με τους δικηγόρους της. Τη μετέφερε για ιατρικές εξετάσεις στο «Γεώργιος Γεννηματάς» υπό καθεστώς κράτησης. Την ανέκρινε επί 12 συνεχείς ώρες. Αν αυτό δεν είναι βασανιστήριο, τότε πια ακριβώς είναι η έννοια του βασανιστηρίου. Όλα αυτά ενώ το κορίτσι κατέφυγε στην αστυνομία για να σωθεί.

Μήπως οι υφιστάμενοι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσπάθησαν, μάταια όπως αποδείχτηκε, να «χτίσουν» ένα τείχος μυστικότητας γύρω από την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας αστυνομικός αλλά και ένα ολόκληρο κύκλωμα trafficking το οποίο λειτουργούσε κάτω από τη μύτη της αστυνομίας (ή μήπως με την ανοχή κάποιων;) στην Ηλιούπολη;

Πολλά τα ερωτήματα, πολλές και οι απορίες. Ακόμα περισσότερες οι υποψίες. Κάποιος πρέπει να απαντήσει και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να είναι αρκούντως επεξηγηματικός. Αντίθετα είναι υπερβολικά αφοριστικός για όσους προβληματίζονται με τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στην κοπέλα και της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στον Δημήτρη Μπουγιούκο.

Στο ζήτημα άλλωστε αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκεκριμένα ρωτάει: «Η ΝΔ, το υπουργείο και η επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν απαντούν σε ένα απλό ερώτημα που έθεσε ο κ. Σπίρτζης: Αληθεύει ότι ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 18χρονη στην Ηλιούπολη είναι στέλεχος της ΝΔ;».

Ακολούθως σημειώνει: «Εάν ναι, σχετίζεται το γεγονός αυτό με το ότι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν για ώρες στο θύμα να επικοινωνήσει με τη δικηγόρο της και την πίεζαν, σύμφωνα με καταγγελίες, να αλλάξει δικηγόρο; Ή με το γεγονός ότι δύο μέρες μετά, ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, όπως συμβαίνει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα trafficking;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης