Στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών βρίσκεται αυτές τις μέρες η αφρόκρεμα του πολιτικού αλλά και οικονομικού κόσμου, με πρωθυπουργούς, υπουργούς, πρέσβεις και επιφανείς διεθνείς ομιλητές να δίνουν το παρών στον θεσμό.

Μεταξύ αυτών, ο «οικοδεσπότης» Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, οι οποίοι έγιναν… αχώριστοι! Κι ενώ την Παρασκευή το βράδυ όλοι οι συμμετέχοντες και προσκεκλημένοι βρίσκονταν στο επίσημο δείπνο του Φόρουμ, ο Μπακογιάννης με τον Ψινάκη… απομονώθηκαν στην ταβέρνα «Le Sapin» της Αράχωβας, όπου μαζί με τους συνεργάτες τους συνέφαγαν επί αρκετές ώρες, συζητώντας με πλήρη μυστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr έχει ορισμένες πληροφορίες, που μπορεί να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα… Ο μόνος λόγος που δεν τις αναφέρουμε ακόμα, είναι ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία της διασταύρωσης…

Ο δημοφιλής δήμαρχος Μαραθώνα μάλιστα είχε δώσει εντολές στη φρουρά του να μην επιτρέπουν στους φωτογράφους να προσεγγίζουν τον χώρο, όμως ο φακός του zougla.gr έχει τα ντοκουμέντα και σας παρουσιάζει το σπουδαιότερο παραπολιτικό θέμα του Φόρουμ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικογένειες των Ψινάκη και Μπακογιάννη άλλωστε γνωρίζονται επί πολλές δεκαετίες, πριν καν γεννηθούν οι ίδιοι! Από ότι γνωρίζουμε επίσης, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ των δύο αντρών…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης