Δ.Κ.

Τα καλύτερα είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μπάρκα αλλά ο τελευταίος είχε το δικό του… καημό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το λόγο έχει ο κύριος Μπάρκας, ο οποίος είναι από τους πιο συνεπείς, αφού από το πρωί είναι εδώ στην αίθουσα και περιμένει τη σειρά του» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός ,χωρίς ωστόσο να βρει την ίδια ανταπόκριση καθώς στη γωνία … κρύβονταν ο Τσακαλώτος, Τι εννοούμε;

Ανεβαίνοντας λοιπόν στο Βήμα ο κ Μπάρκας ,ο οποίος είναι συμπατριώτης του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και μην τα φέρει η μοίρα να ΄ναι υποψήφιοι και στην ίδια Περιφέρεια, ζήτησε από τον πρόεδρο να μεταφέρει στο Προεδρείο της Βουλής την αγωνία του για την εικόνα που παρουσίαζε Παρασκευή μεσημέρι η αίθουσα της Ολομέλειας όπου δεν ήταν κανένας και ότι θα έπρεπε όλοι να σέβονται το χρόνο».

Το καρφάκι βέβαια το κράτησε για το τέλος, επισημαίνοντας πως τον κυρίαρχο λόγο στο κορυφαίο κοινοβουλευτικό γεγονός πρέπει να έχουν οι Βουλευτές κι όχι οι Υπουργοί! Κι ότι πρέπει να διεκδικούν όλοι να μιλήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία να πούμε ότι τις δύο πρώτες μέρες του Προϋπολογισμού, σήμερα είναι η Τρίτη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρενέβαινε κάθε λίγο και λιγάκι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των Βουλευτών της αντιπολίτευσης για αυτό το πιγνκ πογνκ με τα βλέμματα στραμμένα πάνω του». Μέχρι όμως να σταματήσει τις παρεμβάσεις ο Υπουργός η …διαφήμιση είχε γίνει.

Άρα, στην Πρέβεζα όλοι θα θυμούνται τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δίνει τη μάχη του Προϋπολογισμού και το Μπάρκα να ανεβαίνει στο βήμα μόνος κι έρημος… Κι αν ο Υπουργός ξέρει καλά το παιχνίδι της οικονομίας οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα (σ.σ ο κΜπάρκας είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα) τη δύναμη της διαφήμισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης