Δύο μελαμψοί νέοι έφτασαν στην πόρτα της Κουμουνδούρου ζητώντας να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

«Γεια σας ,δημοσιογράφος είμαι από το Πακιστάν. Είμαστε από την τηλεόραση του Πακιστάν. Είμαι εδώ με μια ομάδα συμπατριωτών μου και θα θέλαμε να δούμε τον κύριο Τσίπρα»είπε ο δημοσιογράφος στον υπεύθυνο της εισόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκεί κύριέ μου μαζί με τα συνεργεία και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους μπορείτε να περιμένετε τον πρόεδρο,να απέναντι όπου είναι όλοι οι συνάδελφοί σας»απάντησε ο θυρωρός.

«Θέλουμε να του δώσουμε γλυκά και λουλούδια και θα γράψουμε κι ένα κείμενο στα ελληνικά και στα αγγλικά που θα τον ευχαριστούμε» είπε με σπαστά ελληνικά ο πακιστανός δημοσιογράφος ,προκαλώντας σκεπτικισμό στον άνθρωπο της εισόδου.

«Όχι κύριέ μου ,δεν χρειάζονται γλυκά και λουλούδια. Μείνετε εκεί με τους δημοσιογράφους και αν έρθει ο πρόεδρος ρωτείστε τον ότι θα ρωτήσουν και οι συνάδελφοί σας. Δεν χρειάζονται γλυκά και λουλούδια» συμπλήρωσε ο θυρωρός χωρίς να δειξε να έπεισε τον Πακιστανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης