Πρωτοσέλιδο στη «Hürriyet» έγινε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όχι όμως για κάποια είδηση πολιτικού περιεχομένου.

Ως γνωστόν, ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να προεδρεύσει της Ειδικής Επιτροπής για τον αραβικό κόσμο στη Σοσιαλιστική Διεθνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια στιγμή θέλησε να χαλαρώσει για λίγο από τις υποχρεώσεις του και πήγε με τη σύζυγό του, Άντα, να πιει έναν καφέ στο γνωστό Susam Cafe στην περιοχή του Τζιχανγκίρ, για το οποίο έχουν γραφτεί διθυραμβικά σχόλια από την εφημερίδα «Guardian».

Ωστόσο, η βόλτα του αυτή κατάφερε να τραβήξει επάνω του τα φλας της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να «κρεμαστεί» στα μανταλάκια ως πρωτοσέλιδο στη «Hürriyet» με τίτλο «Απαγόρευση τραπεζιού και στον Παπανδρέου».

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να κάτσει στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί ο δήμος του Πέρα, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο κατάστημα, έχει απαγορεύσει στην καφετέρια να βγάζει τραπέζια στον δρόμο και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δεν ήταν διατεθειμένοι να παρανομήσουν, ούτε καν για τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Έτσι, το ζεύγος Παπανδρέου αναγκάστηκε να συμμορφωθεί και να απολαύσει το ρόφημά του στον εσωτερικό χώρο, όπως και οι υπόλοιποι θαμώνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης