ΠΚ

Η περίφημη κατοικία Μητσοτάκη στα Χανιά, που κάποτε, τα χρόνια τα παλιά, ήταν και το αγαπημένο θέμα του Κώστα του Παπαϊωάννου στο «Ποντίκι», εκείνης της περιόδου για να εξηγούμεθα, επανήλθε στο προσκήνιο μετά από πολύ καιρό. Φιλοξενείται εκεί ο Μάικ Πομπέο μετά της συζύγου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύζυγος του πρωθυπουργού θα έπρεπε να ανταγωνιστεί τη θρυλική Μαρίκα Μητσοτάκη, πράγμα δύσκολο έως και ανέφικτο τουλάχιστον ως προς τα εδέσματα. Προτίμησε, λοιπόν, να πρωτοτυπήσει επιλέγοντας ένα συνολάκι το οποίο απαρτίζεται από ένα παντελόνι ψευδο-militaire , μία μπλούζα ψευδο-αρχαΐζουσα και σανδάλια Φραγκισκανού καλόγερου με ένα ζευγάρι ματογυάλια πρεσβυωπίας να κρέμονται ανέμελα από το τελευταίο κουμπί του μπούστου. Οποία κομψότης.

Όλη η εμφάνιση απέπνεε μία casual διάθεση τύπου Μεσοδυτικών Πολιτειών των ΗΠΑ, όπου βεβαίως ο Αμερικανός υπουργός είχε δεμένη τη γραβάτα του με τρόπο ανάρμοστο ως προς το βρετανικό πρωτόκολλο (και για οποιοδήποτε πρωτόκολλο είναι αλήθεια, κάποιος πρέπει να του μιλήσει του ανθρώπου), η δε κυρία Πομπέο επίσης casual συναγωνιζόταν επαξίως την οικοδέσποινα ως προς τα πρότυπα αισθητικής, κυρίως όσον αφορά τα υποδήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα γιατί η Μαρέβα επέλεξε άραγε την εμφάνιση paramilitaire με ολίγη από μοναστικό τάγμα και μία νότα αναπαλαιωμένης ανεμελιάς, κάτι σαν μεταχρονολογημένη teenager, όλα αυτά με μάσκα προστασίας (και σωστά και μπράβο της), θα ρωτήσουμε και θα μάθουμε και θα σας πούμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης