Σκηνοθετικό λάθος Καρατζαφέρη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012, 17:08
Σκηνοθετικό λάθος Καρατζαφέρη
Δ. Κ.

Ζητείται, μα που να βρεθεί η σοβαρότης…

Με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να αποκαλύπτει από το βήμα της Βουλής ότι οι Έλληνες μπροστά στο φόβο της χρεοκοπίας έχουν κρυμμένα στα σεντούκια τους 45 δις ευρώ (μπάτε λοιπόν σκύλοι αλέστε… εκτός κι αν ο υπουργός δεν κατάλαβε και πάλι τι από πολιτικού άμβωνος εκστόμισε!) και με του πολιτικούς αρχηγούς να τρώνε συζητώντας εφτά ώρες για τις επικουρικές, από τη στιγμή που όλο το σύστημα καταρρέει (και να λένε και ανέκδοτα για να χαλαρώσουν), αλλά και με το Γιώργο Καρατζαφέρη να λέει πως ακόμα και σήμερα γίνονται αναλήψεις από τις Τράπεζες, ζητείται πλέον σοβαρότης για σοβαρή πολιτική.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης πήγε πρωί-πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή για να κάνει μια κατάθεση, ως συμβολική πράξη εμπιστοσύνης στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα.

«Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις των Ελλήνων» είπε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού μπροστά στην κάμερα της ΝΕΤ που τον «συνέλαβε» στα ξαφνικά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Μπαντούλας, βλέποντας τον Γιώργο Καρατζαφέρη, άρχισε να σταυροκοπιέται και να ψελλίζει ότι χάθηκε πλέον κάθε ίχνος σοβαρότητος.

«Μα, κύριε βουλευτά, εσείς τους βάλατε στην Κυβέρνηση»είπε ένας δημοσιογράφος το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς τους βάλαμε; Ο λαός που τους εξέλεξε!» ήταν η απάντηση του Γιαννιώτη βουλευτή.

Πρώτη κατάθεση δραχμαί 30… Μόνο που ο πρόεδρος δεν έκανε το λάθος να καταθέσει δραχμές, άλλο λάθος έκανε.

Κατέθεσε χίλια ευρώ στο λογαριασμό της γυναίκας του!

Με δύο στους πέντε Έλληνες, ίσως και τρεις στους πέντε, να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και με το 20% της ανεργίας να πλανάται απειλητικά στον αέρα, το μόνο που μπορούν πλέον αμελλητί να καταθέσουν οι Έλληνες είναι τα… αμελέτητά τους!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012, 17:12