Ευρεία σύσκεψη στελεχών για το μέλλον της προοδευτικής παράταξης έγινε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ». Μαζί με τα σχολεία άνοιξαν και οι συζητήσεις για το μέλλον του χώρου.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών στελέχη προερχόμενα κυρίως από το παλιό ΠΑΣΟΚ που όμως έχουν εδώ και καιρό αποστασιοποιηθεί και είτε έχουν συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, είτε έχουν ιδιωτεύσει, είτε είναι ανένταχτοι, είτε είναι ακόμη στις παρυφές του ΚΙΝΑΛ, αλλά διαπιστώνουν τέλμα. Κάποιοι από αυτούς είναι οι κ.κ. Γ. Κυριακόπουλος, Ζ. Καρκούλια, Θ. Δουλουμπέκης, Θ. Βούρδας, Γ. Παναγιωτόπουλος, Τ. Κορμάς, Κ. Μανιάτης, Θ. Τσαλδάρης, Κ. Καραχάλιος, Γ. Μουτεβελής, Ο. Ντραβίλλας, Σ. Μπακογιάννης, Δ. Πλευράκης, Ν. Δασόπουλος, Σ. Μαριδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συζήτηση κινήθηκε, όπως μαθαίνουμε, στην κατεύθυνση της στήριξης της πρωτοβουλίας του Α. Τσίπρα για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης, αλλά με πολύ ισχυρές δόσεις κριτικής για ατολμία και αργοπορία και διάθεση «να μη γίνουν άλλη μία αμαξοστοιχία που θα βάλει πλάτη για να διατηρήσουν κάποιοι πάλι τις καρέκλες τους», όπως ακούστηκε .

Προτάχθηκε η ανάγκη για διαμόρφωση ενός νέου Προοδευτικού, Σοσιαλιστικού και Αριστερού πολιτικού αφηγήματος παράλληλα με οργανωτικές ενέργειες, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα και με ακόμη μεγαλύτερη σύνθεση και εκπροσώπηση από όλη την Ελλάδα.

Μιλάμε για συνάντηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς έχει στελέχη με σημαντική επιρροή αλλά και με διάθεση να κινηθούν χωρίς άνωθεν «μπαμπάδες» και καθοδηγητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγή σελίδας μυρίζομαι…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης