Δ. Κ. 

Άνω κάτω έγιναν αυτές τις μέρες στην Ένωση Κεντρώων με τον πρόεδρο του Κόμματος Βασίλη Λεβέντη να παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν μεταξύ των Βουλευτών του και να μην έχει κάνει απολύτως τίποτα .Αφορμή η κόκκινη κάρτα που έφαγε ο Βουλευτής Δημήτρης Καβαδέλλας στην πόρτα της ΔΕΘ όταν αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο επικαλούμενος ότι έχει πρόσκληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εν λόγω Βουλευτής όχι μόνο έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής καταγγέλοντας το γεγονός ,όχι μόνο ζήτησε την παραίτηση των μελών της ΔΕΘ αλλά πήγε κι ένα βήμα παραπέρα από το Βήμα της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων λέγοντας πως δεν τον άφησαν να μπει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να μην καταγγείλει το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η συμπεριφορά του Βουλευτή εξόργισε το συνάδελφό του και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα.

«Η πολιτική μου ευθιξία και η ιδιότητά μου,του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και του γραμματέα της Κ.Ο ,με υποχρεώνουν να αναλάβω μερίδιο της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της ΔΕΘ αλλά και στους πολίτες της Θεσσαλονίκης,μιας πόλης με την οποία εσείς κι εγώ διατηρούμε ισχυρότατους δεσμούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρίδης στην επιστολή του στο Βασίλη Λεβέντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είχε γίνει γνωστός και από ένα άλλο περιστατικό ,το οποίο συνέβη κάτω από το σπίτι του, Σύμφωνα με την αφήγησή του κατέβηκε ένα βράδυ να κάνει παρατήρηση σε νεαρούς που τα έπιναν και άκουγαν δυνατά μουσική όταν κάποιος βλέποντάς τον φώναξε : πάρτε το λαγό του Τσίπρα! Και κει όρμησαν κάποια αδέσποτα σκυλιά και τον δάγκωσαν στο χέρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης