Ο σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ιστορικό, το πάλαι ποτέ, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, διέθετε προφητικές ικανότητες όταν παρεμβαίνοντας τηλεοπτικά, λίγο πριν τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου 2009, κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία πως άλλαξαν το ανάγλυφο της χώρα. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης αναφέρεται προφανώς στις πυρκαγιές με τις δραματικές επιπτώσεις που είχαν και με τις δεκάδες των νεκρών, στην Ηλεία.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από στέλεχος και υπουργός του ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε σε υπουργικό στέλεχος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O tempora o mores, όπως θα έλεγε δηκτικά και ο περίφημος ήρωας, σοφός πειρατής, του Asterix. Σήμερα που κατακαίγεται όλη η Ελλάδα, το βίντεο με τις δηλώσεις Μιχάλη Χρυσοχοιδη, τότε λίγο πριν τις εκλογές της 5ης Οκτωβρίου, έχουν οπωσδήποτε μια ιστορική και πολιτική σημασία. Αν τότε ο Κώστας Καραμανλής άλλαξε το ανάγλυφο της χώρας κατά τον σημερινή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αλλάζει ένα κατά πολύ μεγαλύτερο ανάγλυφο της ίδιας χώρας, με τις πυρκαγιές που μαίνονται από άκρη σε άκρη στην ελληνική χερσόνησο. 

Δείτε το βίντεο με τις προφητικές δηλώσεις Χρυσοχοΐδη, οι οποίες προσλαμβάνουν διαχρονικό χαρακτήρα, μόνο που πια δεν είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά στέλεχος του Μητσοτάκη. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης