Την Τρίτη το απόγευμα θα συνεδριάσει εκ νέου η Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis, με ή χωρίς  την παρουσία των δύο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,  Παύλο Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Σπυρίδων Λάππας άφησε να εννοηθεί ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί και ο επόμενος μάρτυρας θα είναι ο άλλοτε ισχυρός άντρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα φτάνει κοντά στο Κοινοβούλιο  και δεν μπαίνει μέσα με ευθύνη του Σώματος που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα διαδικαστικά. Τρίτη και φαρμακερή; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ο Παύλος Πολάκης και  ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν εμφανιστούν στην αίθουσα και η συζήτηση ξεκινήσει τότε θα κληθεί αμέσως ο κ. Φρουζής; Εδώ σε θέλω κάβουρα. Υπάρχει κι  ένα ακόμη  «εμπόδιο»,  το οποίο τα μέλη της Επιτροπής θα πρέπει να ξεπεράσουν και δεν είναι άλλο από το αίτημα του πρώην Αναπληρωτή Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για εξαίρεση, αυτή τη φορά δύο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κι έναν του Κινήματος Αλλαγής ,δηλαδή του Θανάση Πλεύρη,του Κώστα Κυρανάκη και του Βασίλη Κεγκέρογλου.

Και μπορεί Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής να μην έκαναν δεύτερες σκέψεις για τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,τώρα  όμως που η απόφαση  αφορά στους δικούς τους Βουλευτές, τι προτίθενται να κάνουν; Μυστήριο πράγμα η πολιτική ,να χεις έξω τον άνθρωπο που έπαιζε στα δάκτυλα τα …φάρμακα και μεις να συζητάμε αν στην Επιτροπή θα συμμετέχει ο κυρ Βασίλης ή ο κυρ Παύλος. Φέρτε μέσα το Φρουζή ,φέρτε μέσα το Φρουζή!(τραγουδιστά).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης