Ο κ. Χάρης Θεοχάρης τελικά επέλεξε μετά από μακριά περίοδο πόνων πολιτικού τοκετού. Κανείς δεν είναι σε θέση να διαβεβαιώσει αν η εξέλιξη αυτή, ή ένταξη δηλαδή του κ. Θεοχάρη στην Νέα Δημοκρατία, θα αποδειχθεί θετική για την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Θα δείξει. Εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι (δύο φορές) για να ανεξαρτητοποιηθεί στη συνέχεια. Προηγουμένως είχε υπηρετήσει ως Γενικός Γραμματέας στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Απομακρύνθηκε προκαλώντας πόνο ψυχής στον γνωστό για την ευαισθησία του κ. Τόμσεν.

Τότε ως Γενικός Γραμματέας εκλήθη από τον κ. Σούρλα, στέλεχος της ΝΔ, που δεν είναι κάποιος γνωστός αριστερός του ΚΚΕ αλλά απλά είναι έντιμος πολιτικός, να δώσει εξηγήσεις για τις προσπάθειες τις οποίες φιλοτίμως κατέβαλε για να «ελαφρύνει» Υπεράκτιες εταιρείες από πρόστιμά που τους είχαν επιβληθεί. Τα ποσά ήταν σημαντικά και ο κ. Θεοχάρης ( σε περίοδο του Β Μνημονίου για να εξηγούμεθα) με τροπολογία τους τα χάριζε. Περίεργη υπόθεση και ακόμη πιο περίεργη η εμφανής αγωνία του κ. Θεοχάρη να «εξυπηρετήσει» τους ισχυρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video από τηλεοπτική εκπομπή όπου ο κ. Σούρλας εκθέτει δημόσια τον κ. Θεοχάρη. Κατά διαβολική σύμπτωση ή απλά διότι η ιστορία ξέρει να εκδικείται ,στο πάνελ συμμετέχει ως Υπουργός ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για να μην λέμε πολλά λόγια παραθέτουμε το αιχμηρό σχόλιο του Ποταμιού μετά την μετεγγραφή του κ. Θεοχάρη.

Η Σεβαστουπόλεως ευχήθηκε «καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα», αφήνοντας αιχμές για τις πράξεις του κ. Θεοχάρη από τότε που αποχώρησε από το Ποτάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, τη δημιουργία νέου κόμματος, τη διαγραφή του από το κόμμα που ίδρυσε και άλλες πολλές – μονόστηλες – αναζητήσεις είχε καταλήξει να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η ΝΔ όμως πιο ανοιχτόκαρδη έκανε το τελικό χτύπημα. Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα», ήταν το σχόλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης