Δ.Κ.

Η επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου για την εκροή χρημάτων από το ταμείο αλληλοβοήθειας στα γραφεία πρώην Υπουργών και της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου, δηλαδή της ίδιας, εξόργισαν την κατά τ’ άλλα ήρεμη φωνή του Υπουργείου Πολιτισμού, Στυλιανή Μενδώνη. Η Υπουργός επιτέθηκε τόσο στον Βουλευτή όσο και στην εφημερίδα των Συντακτών λέγοντας πως ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, πως τη στοχεύουν ύπουλα και πως δεν την αγγίζει απολύτως τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν τιμολόγια με ονόματα και ημερομηνίες κι αυτό που κάνετε εσείς είναι να επιτίθεστε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Σύμφωνα με αποδείξεις έχουν δοθεί 171.000 ευρώ για ελαιοχρωματισμό τοίχου» ανταπάντησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας στην κυρία Μενδώνη πως ήταν κάποτε Γενική Γραμματέας του Υπουργείου.

«Επειδή εγώ δεν συνηθίζω να κατεβαίνω στα υπόγεια (σ.σ στα υπόγεια του Υπουργείου φαίνεται να βρέθηκαν στοιχεία και αποδείξεις) αν έχετε αποδείξεις να μου τις δώσετε ή αν η εφημερίδα έχει στοιχεία να τα καταθέσει. Η αγωνία σας είναι να βάλετε στο κάδρο εμένα για αυτό μιλάτε για την περίοδο 2000 – 2016 ενώ το πόρισμα αναφέρεται από το 2005 και μετά που σημαίνει ότι δεν με αφορά. Και η εκκαθάριση του ταμείου θα γίνει και όσοι ενεπλάκησαν θα τιμωρηθούν. Όχι,όμως, στις φτηνές πολιτικάντικες πρακτικές μόνο και μόνο για εντυπώσεις. Αν έχετε στοιχεία και για μένα να τα πάτε στον Εισαγγελέα και μην ρίχνετε άλλο λάσπη στον ανεμιστήρα» απάντησε σε έντονο ύφος η Υπουργός Πολιτισμού Στυλιανή Μενδώνη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης