ΠΚ

Είναι πλέον ξεκάθαρο. Ήταν δηλαδή ξεκάθαρο εδώ και καιρό αλλά τώρα πια δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Ο εφοπλιστής και εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης περνά μπροστά από όργανο της τάξης, δηλαδή τον ένστολο αστυνομικό, κατά την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο ένστολος, σε στάση προσοχής, τον χαιρετά ωσάν να ήταν στρατιωτικός ή κυβερνητικό στέλεχος, ή κυβερνήτης, ή αρχηγός του κράτους ή κάτι τέλος πάντων που επιβάλει στον αστυνομικό να συμπεριφερθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι τίποτε από όλα τα παραπάνω. Είναι ωστόσο αναντίρρητα πλούσιος, αποδεδειγμένα ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, σίγουρα εφοπλιστής και εκ των πραγμάτων ιδιοκτήτης του πρώην Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε μία πολιτική αλλά και συναισθηματική έκρηξή του, αμέσως μετά τη δολοφονία Λαμπράκη, είπε διερωτώμενος την ιστορική φράση «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο» και αμέσως μετά πήρε το αεροπλάνο και εγκατέλειψε τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός του αστυνομικού στη Μητρόπολη Αθηνών δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο. Αλήθεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει αντιληφθεί; Αφελής ερώτηση θα μου πείτε. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης