«Με αγωνιστικούς και αισιόδοξους χαιρετισμούς» έκλεισε την επιστολή του στους φίλους, φίλες και ψηφοφόρους του ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος ξεκίνησε στο «ανοιχτό του γράμμα» τη σκέψη του με τον μέγα Δελφικό και δάσκαλο της ηθικής Πλούταρχο και κατέληξε στο «νυν υπέρ πάντων ο αγών!».

Πλούταρχος: «Η άγνοια του κακού εμποδίζει τον άνθρωπο να δει και να ακολουθήσει συνειδητά το καλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σαν να μιλούσε για το σήμερα» διευκρινίζει ο Βύρων Πολύδωρας λίγο πριν αναπτύξει το σκεπτικό του, «σάλπισμα αφύπνισης» του ψηφοφόρου.

«Μην αγνοείται το κακό που απειλεί την πατρίδα μας εάν γίνει το μέγα λάθος στις 17 Ιουνίου. Και θα είναι λάθος – ίσως και μοιραίο – αν δεν υπερψηφισθεί η ΝΔ, είτε από θυμό, είτε από δικαιολογημένη για τα χίλια μύρια βάσανα αγανάκτηση. Δεν είναι το αλάνθαστο ή το ιδεώδες κόμμα η ΝΔ. Είναι όμως το καλύτερο δυνατό. Είναι το σύμβολο της πολιτικής σταθερότητας, της δημοκρατικής συνέχειας και συνέπειας, της Ελληνοευρωπαϊκής ιδέας και πραγματικότητας. Είναι η κιβωτός των αξιών μας, που συναιρούνται στο παμπάλαιο, τίμιο και αληθινό τρίπτυχο: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Οι ποικιλόχρωμοι κουλτουρομαρξιστές μας απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της. Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες». Σερφάρουν σκαρφαλωμένοι, ένα ολόκληρο τσούρμο συνιστωσών, μυστήριων γκρουπούσκουλων και παλαιοπασόκων, πάνω στη σάπια σανίδα της ψευδοεπανάστασης και του ψευδοριζοσπαστισμού τους, αφιονισμένοι και άπληστοι για εξουσία, στα θολά κύματα του λαϊκισμού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον τόπο. Αυτοί είναι. Να αντισταθούμε πρέπει και στις σειρήνες των λαοπλάνων και αυτοσχέδιων λαθρεμπόρων ξένων ιδεών, που τις περιφέρουν με αναίδεια και θράσος για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους, παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες. Σκεφθείτε, φίλοι μου, δυο φορές αυτά που σας λέω. Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της ΝΔ για να σώσουμε την Πατρίδα μας…».

Ποιον, άραγε, να εννοεί ο κύριος Πολύδωρας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης